Deepavali

 • WWF (World Wildlife Fund)

  Langs de kusten van Suriname, Guyana en Frans Guyana nestelen grote populaties van vier verschillende soorten zeeschildpadden.

  Lees meer

 • Brooke Hospital for Animals

  Brooke helpt werkpaarden en ezels van straatarme mensen in landen als Egypte, India en Pakistan. Toegewijde lokale dierenartsen en hun teams geven gratis diergeneeskundige hulp en voorlichting over dierenwelzijn.

  Lees meer

 • World Animal Protection (WAP)

  De visie van WAP is een wereld waarin dierenwelzijn ertoe doet en wreedheid stopt.
  Stichting Deepavali richt zich met het WAP op een project dat beer-honden gevechten in Pakistan probeert te stoppen.

  Lees meer

 • Stichting CliniClowns

  In de begintijd van Stichting CliniClowns Nederland speelden de CliniClowns alleen voor ernstig zieke kinderen, op afdelingen Oncologie.

  Lees meer

WWF - World Wildlife Fund

Stichting Deepavali ondersteunt een project in de Amoer-Heilong ecoregio in het verre oosten van Rusland en Noord-oost China en voor een klein deel in oostelijk Mongolie en Noord-Korea.

Doel is om de siberische tijger en amoerluipaard te beschermen. Dat doet het WNF onder andere door leefgebieden helpen te behouden en te vergroten door deze een beschermde status te geven. Voorts door stroperij tegen te gaan door patrouilles uit te voeren, het op peil houden van de prooidierstand en conflicten te voorkomen tussen en mens en dier.

Bezoek worldwildlife.org

Projecten