Deepavali

 • WWF (World Wildlife Fund)

  Langs de kusten van Suriname, Guyana en Frans Guyana nestelen grote populaties van vier verschillende soorten zeeschildpadden.

  Lees meer

 • Brooke Hospital for Animals

  Brooke helpt werkpaarden en ezels van straatarme mensen in landen als Egypte, India en Pakistan. Toegewijde lokale dierenartsen en hun teams geven gratis diergeneeskundige hulp en voorlichting over dierenwelzijn.

  Lees meer

 • World Animal Protection (WAP)

  De visie van WAP is een wereld waarin dierenwelzijn ertoe doet en wreedheid stopt.
  Stichting Deepavali richt zich met het WAP op een project dat beer-honden gevechten in Pakistan probeert te stoppen.

  Lees meer

 • Stichting CliniClowns

  In de begintijd van Stichting CliniClowns Nederland speelden de CliniClowns alleen voor ernstig zieke kinderen, op afdelingen Oncologie.

  Lees meer

Stichting CliniClowns

In de begintijd van Stichting CliniClowns Nederland speelden de CliniClowns alleen voor ernstig zieke kinderen, op afdelingen Oncologie. Inmiddels heeft het werkterrein van CliniClowns zich enorm uitgebreid naar kinderafdelingen van ruim 100 ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Er wordt geen onderscheid meer gemaakt naar aard van de ziekte en/of duur van de opname.

Op dit moment bereikt CliniClowns met al haar diensten een derde van alle kinderen met een ziekte en/of handicap. CliniClowns bereikt hen met name door ‘Clowns op bezoek’. Met onder andere de nieuwe diensten Neuzenroode.nl, de Theatertour en de Speelkoffer wil CliniClowns in de komende 4 jaar groeien naar een bereik van 50%. Heel ambitieus, maar gelukkig ook realistisch.

Bezoek website

Projecten