Deepavali

 • WWF (World Wildlife Fund)

  Langs de kusten van Suriname, Guyana en Frans Guyana nestelen grote populaties van vier verschillende soorten zeeschildpadden.

  Lees meer

 • Stichting Aap

  Bij het denken aan Marokko wordt de associatie met de natuur niet snel gemaakt. Toch leven er in Marokko allerlei dieren- en plantensoorten die met uitsterven worden bedreigd.

  Lees meer

 • Brooke Hospital for Animals

  Brooke helpt werkpaarden en ezels van straatarme mensen in landen als Egypte, India en Pakistan. Toegewijde lokale dierenartsen en hun teams geven gratis diergeneeskundige hulp en voorlichting over dierenwelzijn.

  Lees meer

 • WSPA (World Society for Protection of Animals)

  De visie van WSPA is een wereld waarin dierenwelzijn ertoe doet en wreedheid stopt.

  Lees meer

 • Prinses Maxima Manege

  De activiteiten op de Prinses Máxima Manege, worden uitgevoerd onder de vlag van Stichting Ruitersportcentrum Reinaerde.

  Lees meer

 • Stichting CliniClowns

  In de begintijd van Stichting CliniClowns Nederland speelden de CliniClowns alleen voor ernstig zieke kinderen, op afdelingen Oncologie.

  Lees meer

WSPA - World Society for the Protection of Animals

De visie van WSPA is een wereld waarin dierenwelzijn ertoe doet en wreedheid stopt.

Het werk van WSPA is voornamelijk gericht op vier belangrijke domeinen van dierenwelzijn: gezelschapsdieren, commerciële uitbuiting van wilde dieren, dieren voor consumptie en noodhulp aan dieren bij rampen.

Op dit moment steunt Deepavali een onderzoeksproject naar de verscheping van vee tussen USA en Turkije. WSPA heeft het vermoeden dat het vee te lijden heeft door de lange afstanden. Hierdoor ontstaat stress en door de hoge temperaturen bezwijken veel dieren.

Bezoek projectpagina

Projecten