Deepavali

 • WWF (World Wildlife Fund)

  Langs de kusten van Suriname, Guyana en Frans Guyana nestelen grote populaties van vier verschillende soorten zeeschildpadden.

  Lees meer

 • Stichting Aap

  Bij het denken aan Marokko wordt de associatie met de natuur niet snel gemaakt. Toch leven er in Marokko allerlei dieren- en plantensoorten die met uitsterven worden bedreigd.

  Lees meer

 • Brooke Hospital for Animals

  Brooke helpt werkpaarden en ezels van straatarme mensen in landen als Egypte, India en Pakistan. Toegewijde lokale dierenartsen en hun teams geven gratis diergeneeskundige hulp en voorlichting over dierenwelzijn.

  Lees meer

 • WSPA (World Society for Protection of Animals)

  De visie van WSPA is een wereld waarin dierenwelzijn ertoe doet en wreedheid stopt.

  Lees meer

 • Prinses Maxima Manege

  De activiteiten op de Prinses Máxima Manege, worden uitgevoerd onder de vlag van Stichting Ruitersportcentrum Reinaerde.

  Lees meer

 • Stichting CliniClowns

  In de begintijd van Stichting CliniClowns Nederland speelden de CliniClowns alleen voor ernstig zieke kinderen, op afdelingen Oncologie.

  Lees meer

Prinses Maxima Manege

De activiteiten op de Prinses Máxima Manege, worden uitgevoerd onder de vlag van Stichting Ruitersportcentrum Reinaerde. De stichting is opgericht in 1999 en heeft geen winstoogmerk.

Circa 200 ruiters met een lichamelijke, zintuiglijke, verstandelijke of meervoudige beperking rijden wekelijks op de manege.

De missie van deze manage is om vanuit de betrokkenheid van vrijwilligers, onder begeleiding van professionals en op een paardwaardige wijze hippische activiteiten aan te bieden aan mensen met en zonder beperking met als doel vooruitgang te bevorderen in hun welzijn en maatschappelijke mogelijkheden.

Stichting deepavali steunt met name initiatieven op het gebied van huifbedrijden, fysiotherapie, logopedie, stalling voor de huifbedden en de aanschaf van paarden, welke geschikt zijn voor gehandicapte ruiters.

Bezoek de website

Projecten