Deepavali

 • WWF (World Wildlife Fund)

  Langs de kusten van Suriname, Guyana en Frans Guyana nestelen grote populaties van vier verschillende soorten zeeschildpadden.

  Lees meer

 • Brooke Hospital for Animals

  Brooke helpt werkpaarden en ezels van straatarme mensen in landen als Egypte, India en Pakistan. Toegewijde lokale dierenartsen en hun teams geven gratis diergeneeskundige hulp en voorlichting over dierenwelzijn.

  Lees meer

 • World Animal Protection (WAP)

  De visie van WAP is een wereld waarin dierenwelzijn ertoe doet en wreedheid stopt.
  Stichting Deepavali richt zich met het WAP op een project dat beer-honden gevechten in Pakistan probeert te stoppen.

  Lees meer

 • Stichting CliniClowns

  In de begintijd van Stichting CliniClowns Nederland speelden de CliniClowns alleen voor ernstig zieke kinderen, op afdelingen Oncologie.

  Lees meer

Missie & Aanpak

Stichting Deepavali is in februari 2009 opgericht door Anouck en Bauke Bakhuizen. De Stichting heeft daartoe ook de ANBI-status verkregen. Om giften en donaties te doen hebben zij bedacht, dat dit het beste werkt door specifieke doelen aan te wijzen. Door betrokken te zijn en te blijven is in die optiek de continuiteit gewaarborgd. Het is derhalve niet alleen een kwestie van geven, maar ook trachten te leren en kennis te delen, netwerken te combineren en uit te breiden.

De doelstelling van Stichting Deepavali is het bevorderen van dierenwelzijn, het milieu en de natuur, werkzaam te zijn ten bate van -of steun te verlenen, dan wel uitvoering te geven aan- projecten van algemeen maatschappelijk belang en bovendien van ideële en sociale strekking.

Om de doelstelling te verwezenlijken legt Stichting Deepavali contact met de diverse organsiaties die zij wil steunen. Zij onderhoudt deze contacten door de organsiaties dan wel de projecten die worden uitgekozen voor zover mogelijk te bezoeken.

Projecten