Deepavali

 • WWF (World Wildlife Fund)

  Langs de kusten van Suriname, Guyana en Frans Guyana nestelen grote populaties van vier verschillende soorten zeeschildpadden.

  Lees meer

 • Brooke Hospital for Animals

  Brooke helpt werkpaarden en ezels van straatarme mensen in landen als Egypte, India en Pakistan. Toegewijde lokale dierenartsen en hun teams geven gratis diergeneeskundige hulp en voorlichting over dierenwelzijn.

  Lees meer

 • World Animal Protection (WAP)

  De visie van WAP is een wereld waarin dierenwelzijn ertoe doet en wreedheid stopt.
  Stichting Deepavali richt zich met het WAP op een project dat beer-honden gevechten in Pakistan probeert te stoppen.

  Lees meer

 • Stichting CliniClowns

  In de begintijd van Stichting CliniClowns Nederland speelden de CliniClowns alleen voor ernstig zieke kinderen, op afdelingen Oncologie.

  Lees meer

Disclaimer

Aan de inhoud van deze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend. Stichting Deepavali en alle aan haar gelieerde ondernemingen kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze site. Het is mogelijk dat via de site van Stichting Deepavali toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Stichting Deepavali en alle aan haar gelieerde ondernemingen kunnen evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Projecten