Deepavali

 • WWF (World Wildlife Fund)

  Langs de kusten van Suriname, Guyana en Frans Guyana nestelen grote populaties van vier verschillende soorten zeeschildpadden.

  Lees meer

 • Stichting Aap

  Bij het denken aan Marokko wordt de associatie met de natuur niet snel gemaakt. Toch leven er in Marokko allerlei dieren- en plantensoorten die met uitsterven worden bedreigd.

  Lees meer

 • Brooke Hospital for Animals

  Brooke helpt werkpaarden en ezels van straatarme mensen in landen als Egypte, India en Pakistan. Toegewijde lokale dierenartsen en hun teams geven gratis diergeneeskundige hulp en voorlichting over dierenwelzijn.

  Lees meer

 • WSPA (World Society for Protection of Animals)

  De visie van WSPA is een wereld waarin dierenwelzijn ertoe doet en wreedheid stopt.

  Lees meer

 • Prinses Maxima Manege

  De activiteiten op de Prinses Máxima Manege, worden uitgevoerd onder de vlag van Stichting Ruitersportcentrum Reinaerde.

  Lees meer

 • Stichting CliniClowns

  In de begintijd van Stichting CliniClowns Nederland speelden de CliniClowns alleen voor ernstig zieke kinderen, op afdelingen Oncologie.

  Lees meer

Disclaimer

Aan de inhoud van deze internetsite kunnen geen rechten worden ontleend. Stichting Deepavali en alle aan haar gelieerde ondernemingen kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op deze site. Het is mogelijk dat via de site van Stichting Deepavali toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Stichting Deepavali en alle aan haar gelieerde ondernemingen kunnen evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Projecten